Malta & Gozo

Home
Gozo dag 1
Gozo dag 2
Gozo dag 3
Malta dag 4
Malta dag 5
Malta dag 6
Malta dag 7
Contact

malta_map.jpg

Nieuws

Ook op Malta barst het carnavalsgeweld los
 
Malta staat bekend om de eeuwenoude cultuur en mooie natuur maar ook om de grote hoeveelheid feesten die er door de lokale bevolking worden georganiseerd. Vooral carnaval speelt een belangrijke rol. Vanaf vandaag, vrijdag 28 februari, t/m dinsdag 4 maart 2014 worden er in verschillende steden festiviteiten georganiseerd. Dit jaar wordt het feest vernieuwd, waarbij oude tradities in ere worden hersteld.

Malta Music Week van 21 t/m 26 juni

Van 21 t/m 26 juni is het op Malta weer een groot feest tijdens de Malta Music Week. Tijdens dit festival worden uitbundige feesten georganiseerd door de bekendste DJ's en hipste bands van de wereld. Op woensdag 26 juni voor de 6e keer 'the Isle of MTV' georganiseerd.

maltagozo.gif

Bekend en onbekend

Met in totaal 316 km2 is Malta de op acht na kleinste staat van de wereld. 316 km2 is vergelijkbaar met anderhalf keer Amsterdam. Gozo omvat 246 km2. Malta kent een hoge bevolkingsdichtheid. Met 1.277 inwoners per vierkante kilometer is Malta een van de dichtbevolkte landen ter wereld. Malta heeft ruim 400.000 inwoners.

De site 'Malta' is onderdeel van 'Passie voor reizen'.
 
Op 'Passie voor reizen' vind je ook reissites over bijvoorbeeld Thailand, Cuba, Madagascar, Oeganda, Gambia, Mexico, Nepal, Rajasthan, Cyprus, JordaniŽ en Lapland.
 
Breng ook eens een bezoek aan managementmodellen of projectmanagement.