Athene & Lesbos

Nostre Mare

Welkom!
Nostre Mare
Athene
Omgeving Athene
Wandelen bij Lafionas
Flamingo's en schildpadden
Olijfboomgaarden bij Melinta
Versteende woud
Mt. Olympos en krabbetjes
Schapen en vissers
Kloosters
Contact, links en info

29-04

lesbos-mapdaytoday-dia2.jpg

Reisdag

Eindelijk weer even weg, we zijn er aan toe. Twee dagen Athene en dan een dikke week op Lesbos, ÚÚn van de eilanden in het oostelijk deel van de Ege´sche zee, tegen Turkije aan.

We vliegen half drie ’s middags vanaf Dusseldorf, dus relaxt vertrekken, auto parkeren en inchecken. Half zeven komen we aan in Athene, een uurtje tijdverschil in ons nadeel. Een echt nadeel is het autoverhuurbedrijf die niet op de luchthaven een kantoor en auto’s heeft, maar klanten met een shuttlebus heen en weer rijdt (zeven kilometer van het vliegveld). Maakt je een stuk afhankelijker van zo’n club, doen we dus niet meer.

Na enig zoeken belanden we in ons hotel, Nostre Mare, een groot hotel, een eind buiten Athene gelegen, aan de kust. We hebben hier een hotelkamer, een soort bungalow, los van het grote hotelcomplex. Nostre Mare is een zeer fatsoenlijk hotel, niet overdreven luxe, rustig gelegen. Kamers zijn netjes en schoon. Eten redelijk, met drinken kan weinig mis gaan, maar het is in dit hotel ronduit duur. Grote voordeel is dat je ver weg bent van het rumoer van de grote stad, maar betrekkelijk snel in hartje centrum van Athene staat.

Extra informatie

De site 'Athene & Lesbos' is een site van 'Passie voor reizen'.
 
Op 'Passie voor reizen' vind je ook reissites over bijvoorbeeld Thailand, Cuba, Madagascar, Oeganda, Mexico, Gambia, Tibet, China, Nepal, Rajasthan, Cyprus, JordaniŰ en Lapland.
 
Kijk ook eens op managementmodellensite.nl.